Per primera vegada en la historia es presenten de manera conjunta els 58 monuments fallers de Torrent

295

Torrent. Falles de Torrent. Presentacion bocetos

Per primera vegada en la historia, i en el marc de la I Setmana Cultural de les Falles de Torrent, s’han presentant els 58 monuments de les 29 falles de Torrent gràcies a la iniciativa de la Junta Local.

Després del discurs d’inauguració a càrrec del regidor de Cultura, Modest Muñoz; les Falleres Majors de Torrent de 2014, Beatriz Fernández i Mireia Galán, junt amb les seues Corts d’Honor han contemplat les variades i atrevies apostes de les comissions de Torrent i els seus artistes. Tot el públic assistent ha gaudit de les propostes artístiques que vorem el pròxim 15 de març en el carrer.

Del total, sis falles adultes i sis infantils composen la secció especial de les Falles de Torrent i cal destacar que com a novetat enguany puja la falla de la Plaça a secció especial infantil. De la mateixa manera, 3 monuments adults baixen de secció especial a secció primera i una infantil cau  de la secció d’or a la de plata.  En total, la màxima categoria adulta estará formada per: Avinguda Reina Sofia,   Ramon y Cajal, Àngel del Alcàsser, Avinguda, Lope de Rueda i Antoni Pardo. Mentre que altres tantes ho fan en la categoría d’or infantil: falla de La Plaça, Lope De Rueda, Avinguda, Ramon y Cajal, Àngel del Alcàsser i Antoni Pardo.

Després de l’exposició, els assistents han gaudit d’una demostració pràctica del modelat d’una falla, utilitzant les noves tecnologies. Els artistes Chuky i Gomz han presentant esta innovadora ferramenta digital amb la qual s’avança feina la taller de l’artista faller i s’obri un gran ventall de possibilitats a l’hora de dissenyar. Els artistes van mostrar com es transformaven el esbossos, en paper, de la falla a un programari informàtic que ho convertia en volum 3 D.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.