Per primera vegada en la historia es presenten de manera conjunta els 58 monuments fallers de Torrent

371

Torrent. Falles de Torrent. Presentacion bocetos

Per primera vegada en la historia, i en el marc de la I Setmana Cultural de les Falles de Torrent, s’han presentant els 58 monuments de les 29 falles de Torrent gràcies a la iniciativa de la Junta Local.

Després del discurs d’inauguració a càrrec del regidor de Cultura, Modest Muñoz; les Falleres Majors de Torrent de 2014, Beatriz Fernández i Mireia Galán, junt amb les seues Corts d’Honor han contemplat les variades i atrevies apostes de les comissions de Torrent i els seus artistes. Tot el públic assistent ha gaudit de les propostes artístiques que vorem el pròxim 15 de març en el carrer.

Del total, sis falles adultes i sis infantils composen la secció especial de les Falles de Torrent i cal destacar que com a novetat enguany puja la falla de la Plaça a secció especial infantil. De la mateixa manera, 3 monuments adults baixen de secció especial a secció primera i una infantil cau  de la secció d’or a la de plata.  En total, la màxima categoria adulta estará formada per: Avinguda Reina Sofia,   Ramon y Cajal, Àngel del Alcàsser, Avinguda, Lope de Rueda i Antoni Pardo. Mentre que altres tantes ho fan en la categoría d’or infantil: falla de La Plaça, Lope De Rueda, Avinguda, Ramon y Cajal, Àngel del Alcàsser i Antoni Pardo.

Després de l’exposició, els assistents han gaudit d’una demostració pràctica del modelat d’una falla, utilitzant les noves tecnologies. Els artistes Chuky i Gomz han presentant esta innovadora ferramenta digital amb la qual s’avança feina la taller de l’artista faller i s’obri un gran ventall de possibilitats a l’hora de dissenyar. Els artistes van mostrar com es transformaven el esbossos, en paper, de la falla a un programari informàtic que ho convertia en volum 3 D.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.