Paterna tracta amb la plataforma Paterna Respira el problema dels abocadors il·legals

596

Aquest mati representants de la plataforma Paterna Respira s’han reunit amb el primer tinent d’Alcaldia, Juanma Ramón, i amb el regidor de Medi Ambient, Carles Martí. El motiu de la reunió ha estat per tal de millorar la col·laboració i trobar solucions al problema dels abocadors il·legals en l’entorn de La Pinaeta.

“El tancament de l’ecoparc per part del PP va suposar que aquesta zona es convertira en un abocador incontrolat, estem aplicant totes les mesures necessàries per a revertir aquesta situació”, ha manifestat el regidor Carles Martí.

Des de la Regidoria de Medi Ambient s’ha informat als representants de la entitat de les actuacions futures del pla de neteja dels abocadors que Medi Ambient porta treballant des de fa mesos, així com de les actuacions ja realitzades. Durant la reunió també se’ls ha informat de la intenció de agilitzar l’estudi per a recuperar la totalitat dels camins públics del paratge de Les Moles per a continuar amb els expedients de tancament mitjançant barreres que impedeixen la proliferació de nous abocadors incontrolats.

“No podem permetre l’accés incontrolat a estes zones d’ individus irresponsables  que ens estan omplint Paterna d’enderrocs, per eixa qüestió fem nostra la reivindicació de Paterna Respira per tal d’agilitzar el procés de tancament dels camins públics”, ha informat Martí.

“Necessitem de la implicació de la ciutadania per a la elaboració d’un pla de sensibilització i prevenció d’ abocadors il·legals amb la finalitat de conscienciar a paterneres i paterners dels riscos ambientals que suposen abocar aquest tipus de residus en llocs no autoritzats de gran valor ecològic per al municipi”, ha declarat el regidor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.