Paterna senyalitza els accessos al Parc Natural del Túria 10 anys després de la seua creació

1007

Paterna senyalitza els accessos al Parc Natural del Túria 10 anys després de la seua creació. Amb esta mesura, la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Paterna, pretén apropar el parc al poble de Paterna.

En total s'han instal·lat 9 cartells, entre panells de benvinguda a les entrades més freqüentades i direccionals indicant les rutes d'accés al Parc Natural. Amb esta actuació la regidoria que dirigeix Carles Martí ha volgut solucionar un problema llargament evidenciat per les associacions veïnals i ecologistes del municipi, que veien com un dels pobles més importants del Parc vivia d'esquena a este.

Per a Martí,"encara que semble mentida han calgut 10 anys per a senyalitzar el Parc Natural. Això evidencia la poca sensibilitat dels diferents governs del PP que al llarg de dos legislatures no han estat capaços de fer quelcom tan senzill con senyalitzar una de les nostres joies: el Parc Natural del Túria. Som l'únic municipi de l'Horta que conté al seu terme municipal bosc, riu i horta i des de la regidoria de Medi Ambient estem treballant per protegir estos tres ambients diferents que han modelat la forma de vida i de ser dels paterners i paterneres".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.