Paterna recupera la Canyada Reial a proposta de Compromís

0
58
Bankia

Compromís per Paterna ha manifestat la seua satisfacció davant l’actuació d’adequament que ha portat a terme la Generalitat al paratge de la Canyada Reial (Assagador). Des del grup municipal, la portaveu, Loles Ripoll, ha declarat estar “molt contenta que la nostra proposta haja eixit endavant i la ciutadania puga per fi gaudir d’aquest paratge”.
L’Assagador és una via pecuària protegida que transcorre per darrere de Montecanyada i travessa en diagonal la zona rústica que hi ha darrere del barri i va a parar a la futura rotonda del camí del Rabosar. És una via protegida propietat de l’estat que està envoltada de vegetació de secà (oliveres, garroferes) i de pins, que ja han començat a colonitzar el paratge.

Davant del desconeixement de la ciutadania sobre l’existència d’aquest paratge i l’oblit al qual l’havia sotmés l’equip de govern del PP de Paterna, el grup municipal Compromís per Paterna va proposar a l’Ajuntament el passat mes de març que es recuperara aquest espai amb una intervenció senzilla i de baix cost centrada, d’una banda, en senyalitzar correctament l’assagador a fi que siga conegut i transitat per la ciutadania, i d’altra banda en aplanar el camí i fer-lo més transitable.

La Conselleria de Medi Ambient ha fet cas a la proposta de Compromís i ara tots podem passejar per aquest camí. Per això, Ripoll ha convidat a tota la ciutadania a conèixer el paratge i ha anunciat que Compromís organitzarà pròximament una visita a l’assagador. Així mateix, Ripoll ha expressat el seu desig que les obres de recuperació afecten tot el tram fins al camí del Rabosar, ja que de moment es limiten als trams 3, 6 i 8, en direcció a l’antiga discoteca Arabesco.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here