Paterna pinta bancs multicolors amb motiu de la setmana de l’orgull LGTBI

5 lecturas

Paterna ha pintat alguns bancs del poble amb la bandera multicolor del col·lectiu LGTBI (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals i intersexuals) per fer més visible, per defensar i visibilitzar aquest col·lectiu i per homenatgear a totes les persones que arreu del món han perdut la vida per circumstàncies que tenen a vore amb la seua sexualitat o idenitat de gènere.

Per això durant el mes de l’orgull LGTBI també onege al balcó de l’ajuntament de Paterna la bandera de l’arc de Sant Martí.

La regidora d’Igualtat, Carmen Gayà, explica que “xicotetes accions, com estes, fetes des de les administracions, són més importants del que pensem, perquè al final parlem de persones i de com repercutix la gestió dels governants en elles i esta és la manera en que l’administració pot fer-los sentir-se reconeguts i recolçats”.

Per a Gayà, “des que vaig accedir a la regidoria d’Igualtat, em vaig proposar treballar de valent per defensar la pluralitat i la diversitat de la societat en que vivim, esta és una més de tot un seguit d’accions que fem, des que vaig arribar a l’àrea, per reivindicar la visibilització i defensa del col·lectiu LGTBI. Però no ens quedarem a soles ací, lluitarem, també, per eradicar la intolerància denunciant sistemàticament tot acte homòfob, xenòfob o feixista del que tingam coneixement”.

“Esperem que estos dos encoratjadors actes servisquen per a que es visibilitze la diversitat tot i que som conscients que encara queda molt camí per recórrer per a que totes i tots puguem gaudir la nostra identitat sexual o de gènere amb total normalitat”, segons la regidora d’Igualtat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí