Paterna només dedicara 97.000 de los 1.567.000 euros a les obres urgents de reparació per les pluges en la Canyada

0
35

Compromís per Paterna manifesta la seua sorpresa després de coneixer que la promesa feta per l’alcalde al ple de desembre de destinar 1.567.000 euros per a reparacions dels danys de les pluges a Paterna “ha quedat només en 97.000 per a obres urgents de reparació per les pluges en la Canyada”.
Compromís per Paterna manifesta la seua “sorpresa després de saber que ha censurat l’acta de l’última junta de barri de la Canyada abans de ser enviada per a la sessió que es va celebrar anit. Tot per una qüestió de no complir amb els compromisos adquirits al ple de desembre”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “no enviar l’acta de la sessió anterior, la de gener, fins que l’alcalde no ha donat el seu vist i plau en connivència amb el president d’aquesta junta de barri, ambdós pertanyents al Partit Popular, és una manca absoluta de transparència i d’ingerència en el funcionament de la participació ciutadana que es realitza a través de la junta. I comprometre’s a destinar una quantitat i que després no hi haja ni la meitat dels diners compromesos és, amb totes les lletres, una mentida”.

A més a més “li recordem al senyor alcalde que tal i com diu el segon acord de la moció que consensuàrem sobre la reparació dels danys de les pluges, les juntes de barri poden proposar on fer les reparacions més necessàries. És més, ell mateix va dir que no tenia “ninguna pega”. I ara què? On estan les pegues per a que ell demane censurar un acta, amb la vènia del president de la Junta de Barri de la Canyada, abans d’enviar-la amb la convocatòria de la sessió d’ahir?”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.