Paterna no ha cedit encara el terreny aprovat en setembre per a l’ecoparc

0
129

Juanma Ramón, portaveu del grup municipal de Compromís per Paterna va tindre el divendres passat una reunió amb la directora de l’EMTRE, Pilar Soriano per tal de buscar una solució al problema dels residus de Paterna.

Paterna. Parcela ecoparque

Soriano li ha traslladat que des de setembre, en què mantingueren la reunió amb Sagredo, estan esperant la cessió per part de l’ajuntament d’una parcel·la per a començar a treballar per a fer realitat l’Ecoparc de Paterna. Des de setembre, inexplicablement, Sagredo no ha iniciat l’expedient administratiu necessari per a complir amb les propostes aprovades al plenari per a cedir la parcel·la.

Cal recordar que des que setembre passat s’aprovara al Ple la moció per a la recuperació d’este servei, l’ajuntament de Paterna s’ha llevat la responsabilitat, davant les reclamacions veïnals, tirant la culpa de tot a l’entitat metropolitana.

Per al portaveu de Compromís, Juanma Ramón, “Sagredo torna a tirar balons fora” buscant solucions intermèdies difícilment acceptables per a l’EMTRE, com és la reobertura de l’antic ecoparc de titularitat privada en lloc de cedir una parcel·la per a la instal·lació de l’Ecoparc, tal com es va comprometre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here