Paterna inspecciona els comerços per evitar la venda de disfresses sexistes destinats a xiquets

0
470

La regidoria de la Dona de Paterna, Carmen Gayà, ha realitzat una revisió de locals comercials de la localitat dedicats a la venda i lloguer de disfresses per tal d’evitar la venda de disfresses que pugen ser considerades com a sexistes per a xiquets.

“Esta acció ve donada pel coneixement que la regidora tingué mitjançant els mitjans de comunicació de la venda que estava fent-se d’aquest tipus d’articles on a més als seus embolcalls apareixien xiquetes fotografiades en actituds provocatives, un tema que va alarmar la població la qual va mostrar el seu rebuig en tot tipus de xarxes socials”, han explicat des de l’Ajuntament.

La regidoria d’Igualtat i Dona, assessorada per l’observatori de publicitat no sexista i la direcció general de la infància i adolescència, ha revisat 12 locals comercials dedicats, de forma directa o indirecta, a la venda i lloguer de disfresses del nucli urbà, la Canyada i dels polígons Font del Gerro i Tàctica. Després de la revisió feta cap dels establiments visitats procedeix a dia de hui a la venda d’estos tipus d’articles, complint així la llei 26/2015 de protecció del menor i la llei general de publicitat.

Gayà, regidora d’Igualtat, ha declarat que “l’objectiu del Govern del Batà és vetllar per a garantir que aquest tipus de disfresses no estiguen presents en cap comerç de Paterna ja que atempten contra la integritat de la infantesa”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here