Compromís denuncia la falta de personal a l’Ajuntament de Paterna per atendre la ciutadania en estiu

0
128

ayuntamiento-de-paterna_thumb.jpg

Compromís per Paterna denuncia que a l’estiu l’Ajuntament de Paterna desatén la ciutadania al no cobrir les baixes de personal. El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “ja hem rebut al nostre despatx més d’una queixa de veïns i veïnes de Paterna que s’han trobat que, sense cap tipus d’avís, i fins i tot amb cita per a ser atessos, arriben per exemple a Serveis Socials i es troben amb que no hi ha ningú per a atendre-los. Treballadors de l’ajuntament que estan de baixa, i que el lloc de treball dels quals el PP no cobrix deixant a la ciutadania totalment desatesa”.

Segons Ramón, “parlem d’un àrea tan sensible com la de Serveis Socials, on a més a més hi ha llista d’espera per a poder tenir una cita amb els funcionaris. Parlem de persones i no de números, gent de Paterna que necessita que Serveis Socials els oriente cap a possibles eixides a les seues situacions personals i familiars que de vegades són més que complicades. Persones que, al cap i a la fi, només troben un ‘vuelva usted el mes que viene’ del PP perquè no posa substituts als treballadors de baixa o vacances”.

“Aquesta situació no és nova” perquè Compromís ja denuncià l’any passat el tancament de biblioteques en estiu per no poder cobrir les vacances del personal i “enguany es repetixen situacions semblants en tots els departaments, com per exemple l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), que també patix la mateixa situació de no tindre a la persona que normalment atén la ciutadania, ja que està de vacances”.

Segons Ramón, “fins i tot també hi ha problemes amb les oficines d’atenció que té l’ajuntament en els barris, que han reduït els horaris. Això provoca que moltes persones es vegen desateses en els seus barris i que hagen de desplaçar-se fins al centre”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.