Compromís critica la inexistencia de la Ruta Estelles a Paterna i vol que estiga per al 4 de setembre

0
180

Paterna.  Ayuntamiento. No bajada de banderas. Accidente MetroEl portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “l’equip de govern del PP seguix amb el seu estil d’aprovar al ple acords i després deixar-los abandonats al calaix de l’oblit. Això és el que ha passat amb la Ruta Estellés que, a proposta de Compromís, va aprovar-se en desembre passat i per unanimitat que Paterna s’adherira a l’itinerari que hi ha a Burjassot. Però més de huit mesos després encara no hi ha res enllestit”.

Així, “el proper 4 de setembre es commemorarà el 90 aniversari del naixement del poeta valencià sense que Paterna siga part real de la Ruta Estellés. Una data que hauria de ser el termini perquè l’alcaldessa del PP tancara acords amb l’ajuntament de Burjassot, complint amb el que es va aprovar al plenari del 19 de desembre de 2013”. segons Ramón.

A més a més, segons recorda Compromís, l’adhesió de Paterna com a municipi integrant de la Ruta Estellés no suposa una despesa elevada, ja que l’Ajuntament de Burjassot ofereix els mitjans dels que disposa (web, materials audiovisuals, panells ceràmics i altres) als pobles que vulguen formar part i crear la seua ruta”.

Compromís espera que el dia 4 de setembre el poeta valencià Vicent Andrés Estellés tinga el seu homenatge des de Paterna, “amb un itinerari que reflexe els versos que l’autor va dedicar al nostre poble, fent realitat l’acord plenari de desembre de 2013 per a tindre la Ruta Estellés en Paterna”, conclou Juanma Ramón.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.