Pastisseria Selvi celebra les Falles amb el disseny d’un masclet dolç

0
93
Bankia

Ni els més de 50 anys de experiència que els avalen, ni els diversos premis que al llarg de la seua trajectòria professional han aconseguit, han sigut suficient perquè l’equip de treball de la Pastisseria Selvi continue sorprenent a la seua habitual clientela. En plena campanya de Falles ha dissenyat un masclet dolç amb xocolata amb cereals, una metxa dolça amb sabor a menta i una sorpresa final que esclata a la boca.
Desprès de la campanya de Nadal i la festivitat dels enamorats, ara el que toca és centrar-se en l’actual campanya de Falles. En Pastisseria Selvi, tant en els seus comerços d’Aldaia, Alaquàs com a València, han començat realment aquesta setmana amb la venda de xocolata calenta i a partir de proper dissabte començaran la venda tradicional dels bunyols de carabassa, que com mana la tradició i si l’oratge ho permet, es cuinen, al carrer, en la mateixa porta dels comerç a càrrec de tota una especialista en la matèria, Ramoncina ho farà en Alaquàs i en Aldaia serà Maria Teresa Cervera.

A partir del proper dissabte dia 13 de març i fins al divendres dia 19, el dia de Sant Josep, podrem comprar els tradicionals bunyols de carabassa en Selvi. Ramoncina estarà cuinant-los in situ durant els matins de 9.00 a 13.00 i per la vesprada de 17.00 a 20.00 h.

Els seus productes, són el capritx de qualsevol client, i no és per a menys, ja que gràcies a la renovació i innovació constant i a les ganes de millorar Selvi continua creant nous productes que sens cap dubte, guanyen la batalla a qualsevol paladar. Bona mostra d’això, és el producte estrella d’esta campanya de falles, es tracta d’un suculent masclet: xocolata amb cereals, una metxa dolça amb sabor a menta i una sorpresa final que esclata a la boca.

Altra de les novetats que ha presentat Selvi és un pastis de primavera, la ‘Piruleta de la Primavera’, pensada per als més menuts de la casa i elaborada amb base de xocolata i llepolies. Dos noves tendències de dolç incorporades al seu ampli repertori, però que no deixen de costat la essència típica d’esta prestigiosa pastisseria.

La innovació i la creativitat són els principals reptes de Pastisseria Selvi. Eixe és el factor que marca la diferència d’este xicotet comerç local, un negoci de referència a Aldaia gràcies a la confiança que el veïnat del poble ha dipositat amb el pas del temps.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here