Pantalles tàctils per a obrir Maestrat Ànima Interior al visitant

43

La iniciativa s’emmarca dins del Pla de Dinamització i Governança Turística Terres del Maestrat-Ànima Interior que compta amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme i integra als municipis de Canet lo Roig, Cervera del Maestre, La Jana, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu, Tírig, Traiguera, Villar de Canes i Xert.

Les pantalles s’han instal·lat als ajuntaments de cada localitat o en edificis municipals. En tots els casos estan situades en punts estratègics de cada municipi perquè els turistes troben la informació que necessiten només amb polsar el que busquen.

Les pantalles integren tota la informació que també es pot trobar en la web i app de Maestrat Ànima Interior. A més dels allotjaments, experiències, rutes, museus, visites o senderes en les pantalles també es podrà consultar l’agenda d’activitats en el territori Maestrat Ànima Interior.

Les pantalles disposen d’un programari específic perquè l’experiència de qui les consulta siga ràpida, atractiva i útil. D’aquesta manera tots els municipis ofereixen informació turística en qualsevol moment i a qualsevol hora. Aquestes pantalles complementen tota la informació que ja ofereixen les oficines de turisme. Així mateix es converteixen en una oficina virtual 24 hores en aquelles localitats en les quals no hi ha oficina física.

Les pantalles, igual que la web i l’app, tenen la possibilitat d’incloure un motor de reserves i compres en els establiments de Maestrat Ànima Interior.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.