Paiporta vixqué amb il·lusió la seua Cavalcada del Ninot 2017

2908

Les sis comissions falleres de Paiporta ompliren de sàtira i crítica els carrers de la localitat aquest dissabte, en la Cavalcada del Ninot. Centenars de persones desfilaren en comparses, figures i carrosses que tractaren temes locals, nacionals i internacionals, de política, societat i educació, a través dels diferents arguments escollits per cada comissió. Els membres de cada falla confeccionaren tots els vestits i complements, així com els adorns dels vehicles i les pancartes.

Presidiren la desfilada la Fallera Major de Paiporta, Alba Escoruela, i la Fallera Major Infantil, Paula Marí, acompanyades per les Corts d’Honor i per l’alcaldessa, Isabel Martín, i el regidor de Cultura, Alberto Torralba, així com altres membres de l’equip de govern i la corporació municipal. També estigueren presents els jurats designats per la Junta Central Fallera, i els del Premi AVIVA a l’ús del valencià, dotat amb 300 euros i un banderí acreditatiu.

La cavalcada va tindre moments destacats, com la paròdia de la Falla Plaça Cervantes amb la guerra digital a través de les xarxes socials entre l’alcaldessa, Isabel Martín, i el portaveu del Partit Popular, Vicente Ibor. Ambdós s’agafaren la crítica amb humor i posaren amb les falleres i fallers de la comparsa. Les Festes Populars de Sant Roc foren també un tema recurrent entre les comissions.

Ara, les falles queden a l’espera de que arribe el dia 15, quan es produirà la plantà dels monuments i es donarà el tret d’eixida als dies grans de la festa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.