Paiporta signa els convenis amb les comparses de Moros i Cristians i amb els festers del Gos de cara a les festes

4 lecturas

L'Ajuntament de Paiporta es va reunir amb la Junta Coordinadora de Comparses de Moros i Cristians i els Festers del Gos recentment. En la reunió varen estar presents l'alcaldessa de Paiporta Isabel Martín i el regidor de Cultura, Alberto Torralba, amb la presidència d’ambdues associacions.

Els objectius compartits dels dos convenis són promoure les associacions festeres de la localitat, donar suport a la celebració de la Festa Popular de Sant Roc, ajudar a les associacions festeres en la elaboració de les seues activitats, facilitar la difusió d’actes festius i activitats pròpies de les associacions festeres, oferir al veïnat de Paiporta la possibilitat d'assistir a actes tradicionals de les Festes Populars i fomentar la participació ciutadana per mitjà de les associacions festeres.

Amb aquestes intencions, l'Ajuntament subvencionarà amb 20.000 euros les activitats de la Junta Coordinadora de Comparses de Moros i Cristians, i amb 3.000 als Festers del Gos. Es compromet així a cobrir les despeses d'allò organitzat per les associacions i els seus programes d’actes: activitats i grups musicals, pirotècnia, boatos i similars, i queden excloses de pagament les despeses d’alimentació i beguda.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí