Paiporta s’adherix al Pla de Xoc contra la pobresa energètica del Consell

0
1 lecturas

L'Ajuntament de Paiporta s’ha adherit al Pla de Xoc de la Generalitat per acabar amb la pobresa energètica. L'objectiu és evitar la suspensió de subministrament d'energia, tant d’electricitat, d'aigua o gas a les famílies o persones en risc d’exclusió social.

Paiporta_ajuntament

Les quantitats econòmiques destinades al pla són fins a un màxim de 75 euros per rebut en el cas de la llum i el gas, amb un màxim de 300 euros anuals. En el cas de l'aigua serà un màxim de 15 euros per rebut fins a un màxim de 60 euros anuals.

Els Serveis Socials Municipals, de la Regidoria de Benestar Social, el·laboraran un informe que acredite la situació de risc d’exclusió social i la impossibilitat d’atendre els pagaments, portaran a terme la tramitació de les ajudes, i el pagament de les quantitats corresponents. Posteriorment ho comunicaran a la Conselleria d'Habitatge.

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha convocat també ajudes per evitar la pèrdua de l'habitatge a famílies que no poden atendre el pagament del lloguer. Les ajudes van dirigides al pagament del lloguer de les famílies que s’han vist privades de la propietat del seu habitatge habitual o han sigut desnonades per no poder atendre els seus pagaments i. havent accedit a un nou lloguer. no tenen capacitat econòmica per a fer front al pagament de la renda. La quantia serà de fins a 100 euros mensuals, durant un període màxim d’un any, sense superar l’import de la renda real del lloguer.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí