Paiporta reforça els serveis de neteja i prepara el barranc per a les mascletaes amb motiu de les Falles

354

paiporta reforça la neteja per falles (3)La regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Paiporta ha reforçat els serveis de neteja amb motiu de les Falles. En concret, durant 15 dies s’han contractat els serveis d’una agranadora mecànica amb el doble de capacitat i potència que les que solen utilitzar-se a la localitat. A més, el Consistori ha procedit a la neteja del Barranc de Xiva, on es disparen les mascletaes i el castell de la Nit del Foc.

La nova agranadora contractada cobrirà el servei que era impossible realitzar amb l’equipament heretat de l’anterior equip de Govern. “Quan vàrem entrar a governar, l’empresa pública ESPAI comptava amb dues agranadores que passaven més temps en reparació que als carrers. Donaven tants problemes que els operaris que les manipulaven eixien a treballar amb graneres i cabassos, ja que les avaries eren contínues”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Pep Val.

Una vegada observada aquesta situació, la regidoria va decidir posar-li solució amb màquines més potents. Actualment, Paiporta fa servir regularment una agranadora en règim de lloguer, i en el proper consell d’administració d’ESPAI, s’estudiarà la possibilitat de contractar dues màquines pel mateix mètode, i durant els pròxims tres anys. Pel moment, amb la màquina extra contractada per estos 15 dies s’espera fer front a la major necessitats d’aquestos dies de festa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.