Paiporta redueix a 8 dies el període de pagament a proveïdors en el quart trimestre de 2016

693

L'Ajuntament de Paiporta ha reduït a 8 dies el el període de pagament a proveïdors durant el quart trimestre de 2016, d'acord amb les dades facilitades pel departament de tresoreria i intervenció. Aquesta xifra suposa una rebaixa en quatre dies respecte del tercer trimestre del passat exercici, quan es va situar en 12.

El consistori afirma que continua treballant per a reduir el període de pagament, "que està molt per baix del límit marcat per l'anomenada 'Llei Montoro' per a poder realitzar inversions financerament sostenibles", que se situa en els 30 dies de mitjana.

Aquesta bona xifra en el pagament a proveïdors ha estat possible, segons ha afirmat la regidora d'Hisenda i Administració General, Beatriz Jiménez, "gràcies a l'agilització en la gestió de les factures impulsada per la regidoria i executada per totes i cadascuna de les àrees municipals. Una institució seriosa, creïble i que funciona bé ha de pagar als que treballen per a ella a la major brevetat possible, i és el que estem aconseguint a l'Ajuntament de Paiporta”.

Jimenez explica que "l'actual equip de govern de Paiporta ha pres diferents decisions que han redundat en un sanejament dels comptes municipals. Al llarg de l'exercici 2016, es va reduir un 67% el deute amb els bancs per tal d'alliberar-se del pagament d''interessos i poder destinar més recursos a donar millors serveis a la ciutadania".

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.