Paiporta posa en marxa un Pla de Millora Urbana per a eliminar barreres arquitectòniques

623

La regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Paiporta ha posat en marxa un Pla de Millora Urbana per a eliminar tota una sèrie de barreres arquitectòniques detectades a la població. Les obres han començat aquest mes de desembre i es perllongaran en els pròxims 2 mesos.

L’objectiu d’aquestes actuacions és facilitar la mobilitat de les persones majors, de les que pateixen algun tipus de discapacitat, i dels més menuts.

Paiporta. Obras accesibilidadLes obres les estan portant a terme treballadors d’ESPAI, amb el suport d’algunes de les persones contractades gràcies al Pla d’Ocupació Conjunta de l’Administració Pública Valenciana, finançat a tres bandes per la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament, que ha permès que troben feina 15 persones desocupades amb dificultats d’inserció laboral.

Pel moment, s’han realitzat rebaixos de voreres al Carrer València, José Capuz, el Xalet de Català i la zona de la Plaça Joaquín Rodrigo. En les pròximes setmanes es continuarà amb aquestes actuacions a altres zones de Paiporta.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.