Paiporta liquida el pressupost de 2017 amb un romanent positiu de tresoreria de 6,8 milions d'euros

1466

L'equip de Govern de Paiporta dóna compte en el ple d'aquest dimecres de la liquidació del pressupost de 2017, que té com a resultat un romanent positiu de tresoreria de 6,8 milions d'euros, segons dades de les àrees d'intervenció i tresoreria. Aquesta magnitud s'obté de la suma de l'estalvi i el que li deuen entitats externes al Consistori.

D'acord amb l'explicació oferida per la regidora d'Hisenda i Administració General, Beatriz Jiménez, la major part del romanent, poc més de quatre milions, correspon al superàvit d'enguany. Jiménez qualifica l'estat dels comptes de l'Ajuntament com “molt bons”.
Així, la responsable econòmica de l'Ajuntament explica que, a l'arribada del nou govern, l'any 2015, hi havia 7 milions d'euros de romanent positiu de tresoreria, i 7 milions de deute.

Després de quasi tres exercicis del govern d'esquerres, hi ha un romanent de 6,8 milions, s'han saldat els 7 milions de deute amb els bancs heretats del PP, i s'ha pagat una expropiació d'1,8 milions, a més d'haver executat diferents plans d'inversions que sumen més de dos milions d'euros, l'últim, de 400.000 euros, centrat a recuperar patrimoni públic i solventar els greus problemes de manteniment de dependències municipals, així com a condicionar nous espais per a oferir més serveis a la ciutadania.

Paiporta és, a més, “el poble de la comarca amb la pressió fiscal més baixa, i paga als proveïdors a -3 dies, la xifra més eficient des que es calcula aquesta magnitud”, conclou la regidora.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.