Paiporta instal·la 25 papereres amb dispensador de bosses per a recollir excrements de mascotes

567

L'Ajuntament de Paiporta continua amb les seues accions per a conscienciar sobre la importància de la recollida dels excrements de mascotes. A les campanyes iniciades a finals de l'any passat, l'adequació del parc caní de Villa Amparo i el repartiment de kits de recollida d'excrements se suma ara la instal·lació de 25 papereres especials, amb dispensador de bosses, per facilitar-ne la neteja.

papereres mascotes paiporta (1)Les papereres s'han col·locat a iniciativa de la regidoria d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat en punts estratègics repartits per tota la localitat, amb especial incidència en zones on acudeix la gent a passejar els gossos més habitualment. Aquestes papereres compten amb un roll de bosses de plàstic que faciliten tot el que necessiten per no deixar els excrements en la via pública.

Les papereres escollides per a aquesta funció són, a més, d'un model elaborat amb polietilè d'origen vegetal, provinent de la canya de sucre, i d'un color verd que les fan fàcilment reconeixibles. Aquest material té les mateixes propietats mecàniques que el que s'aconsegueix de fonts petroquímiques, encara que amb un estalvi d'emissió de CO2 a l'atmosfera en la seua producció del 85%.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.