Paiporta estrena nous radars intel·ligents situats a punts clau d’accés a la localitat

611

Del 17 al 22 de setembre, Paiporta se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat, que enguany se centra en la promoció dels desplaçaments a peu com una fórmula més efectiva per a que la mobilitat siga sostenible, i que té beneficis associats, com la millora de la salut. Per cinquè any consecutiu, la Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat ha programat una serie d’activitats amb l’objectiu global de promoure una mobilitat menys contaminant que ajude a combatre el canvi climàtic.

ajuntament paiportaAmb motiu de la Setmana de la Mobilitat, l’Ajuntament de Paiporta presentarà la instal·lació dels quatre nous radars intel·ligents, situats a punts estratègics de la localitat. L’acte es portarà a terme el dimarts 17, a les 19:30 hores, amb la participació del regidor d’Urbanisme, Pep Val, i d’agents de la Policia Local.


Aquests radars, alimentats per energia solar, mediran la velocitat real dels cotxes i, mitjançant indicacions lluminoses, els faran saber a les conductores i conductors si van a la velocitat autoritzada per a la via o la sobrepassen. D’aquesta manera s’intenta que els usuaris i usuàries de vehicles a motor siguen conscients de la necessitat de rebaixar la velocitat per a contaminar menys i pacificar el trànsit.

El lema de la Setmana Europea de la Mobilitat d’enguany, ‘Camina amb nosaltres’, “encaixa perfectament amb els principis del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible”, segons el regidor Pep Val, que ha afegit que “amb aquesta filosofia hem realitzat i tenim previstes obres de reurbanització de nombrosos carrers, on eixamplem voreres i millorem l’accessibilitat per a afavorir desplaçaments a peu per dins del poble”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.