Alarma a Paiporta per una sèrie d'atacs a vehicles dins de garatges de la mateixa zona

627

L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora d'Interior, Beatriz Jiménez, s'han reunit aquest dimarts al matí amb els comandaments de la Guàrdia Civil i la Policia Local per a abordar els atacs a vehicles registrats a la localitat des de principis del mes de gener. En la trobada, l'alcaldessa i la regidora han estat informades de les actuacions que s'han pres fins ara i l'estratègia que seguiran aquests dos cossos de manera coordinada per a atrapar als culpables.

Des que es van detectar els atacs, a principis d'any, Guàrdia Civil i Policia Local treballen conjuntament per a solventar el problema. Ambdós cossos demanen al veïnat dels garatges i de la zona afectada que, si han patit atacs en els seus vehicles, interposen denúncies si encara no ho han fet, i que els avisen si detecten qualsevol moviment estrany. Els telèfons de contacte de la Policia Local de Paiporta són el 96 118 20 07 i el 900 122 092, mentre que el de la caserna de la Guàrdia Civil de Paiporta és el 96 397 30 69.

“Som conscients de l'angoixa que està patint el veïnat d'aquesta zona, i agraïm tota la informació que ens han aportat. Els cossos de seguretat estan posant tots els mitjans a l'abast per a solucionar el problema, i continuaran treballant de manera conjunta per a aconseguir-ho”, ha afirmat l'alcaldessa, Isabel Martín, qui també ha agraït la predisposició a col·laborar d'ambdós cossos. “Hi ha actuacions i estratègies de les quals no podem informar per no perjudicar la investigació, però em consta que s'està fent tot el possible per a atrapar a les persones responsables”, ha conclòs Martín.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.