Paiporta aprova la convocatòria de la III Edició dels Premis d’Estudis Locals

10 lecturas

La Junta de Govern de Paiporta ha aprovat la convocatòria de la III Edició dels Premis d’Estudis Locals, organitzats per la Regidoria de Participació Ciutadana.

Regidora de participació, Esther Torrijos

Aquests premis, amb una dotació econòmica de 2.000 € i la publicació del treball guanyador, promouen i estimulen la realització d’estudis sobre la realitat local de Paiporta en diferents àmbits i moments històrics, al mateix temps que es comparteixen tots aquests coneixements amb la ciutadania.

Per a la regidora de Participació, Esther Torrijos, el més interessant d’aquests premis “és la doble vessant de foment i preservació de la nostra cultura, perquè a més de posar en valor el patrimoni de Paiporta, també ho fa de la nostra llengua, ja que un dels factors que es tenen en consideració a l’hora d’atorgar el premi és l’ús adequat de la llengua quant a correcció ortogràfica i gramatical”.

Pròximament es publicarà l’anunci en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOP), data en la qual s’obrirà el termini de presentació dels treballs, que serà de 30 dies hàbils.

Malgrat haver afrontat uns mesos d’aturada de l’activitat associativa a conseqüència de l’agreujament de la pandèmia sanitària, des de la Regidoria de Participació no s’ha deixat de treballar i preparar els pròxims projectes i reptes de futur de Paiporta en matèria d’associacionisme, participació i transparència.

Entre les pròximes cites de l’àrea, destaca la signatura i renovació del conveni de col·laboració amb la Fundació Horta Sud, la publicació de l’estudi de l’estat socioeconòmic de les associacions que s’està desenvolupant actualment, o la convocatòria de la tercera edició de la gala Somos Súper.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí