Paiporta amplia els servidors informàtics, millora la seguretat i aposta per l’administració electrònica

389

L’Ajuntament de Paiporta ha renovat recentment els servidors informàtics per a emmagatzemar i processar de manera més segura i eficient la informació que gestiona. Des de fa uns dies s’han posat en marxa dos nous servidors que substitueixen a l’antic, instal·lat fa set anys, i que s’ha traslladat al Centre Cultural, on actuarà com a rèplica de seguretat, tal com marca la llei.

Els dos nous servidors es componen de 25 màquines virtuals, i suposen una ampliació de la capacitat d’emmagatzemament de dades. L’objectiu final d’aquestes accions de la regidoria de Modernització, Transparència i Participació Ciutadana és apostar per una administració electrònica sense paper, més eficaç i sostenible que, a més, suposa un estalvi important.

La digitalització arribarà paulatinament, amb l’adaptació de cada departament en els pròxims mesos, mentre que els nous servidors estaran a ple rendiment al llarg del mes de gener.

Amb aquesta finalitat d’avançar cap a l’administració electrònica, també s’han adquirit escàners més moderns per a cadascun dels llocs d’atenció de l’Oficina UNICA, que és el punt per on entra bona part de la documentació a l’Ajuntament. D’aquesta manera, serà més ràpid i senzill que cada paper que es presente tinga la seua rèplica digital per a que passe els diferents tràmits en cada departament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.