Paiporta amplia els servidors informàtics, millora la seguretat i aposta per l’administració electrònica

6 lecturas

L’Ajuntament de Paiporta ha renovat recentment els servidors informàtics per a emmagatzemar i processar de manera més segura i eficient la informació que gestiona. Des de fa uns dies s’han posat en marxa dos nous servidors que substitueixen a l’antic, instal·lat fa set anys, i que s’ha traslladat al Centre Cultural, on actuarà com a rèplica de seguretat, tal com marca la llei.

Els dos nous servidors es componen de 25 màquines virtuals, i suposen una ampliació de la capacitat d’emmagatzemament de dades. L’objectiu final d’aquestes accions de la regidoria de Modernització, Transparència i Participació Ciutadana és apostar per una administració electrònica sense paper, més eficaç i sostenible que, a més, suposa un estalvi important.

La digitalització arribarà paulatinament, amb l’adaptació de cada departament en els pròxims mesos, mentre que els nous servidors estaran a ple rendiment al llarg del mes de gener.

Amb aquesta finalitat d’avançar cap a l’administració electrònica, també s’han adquirit escàners més moderns per a cadascun dels llocs d’atenció de l’Oficina UNICA, que és el punt per on entra bona part de la documentació a l’Ajuntament. D’aquesta manera, serà més ràpid i senzill que cada paper que es presente tinga la seua rèplica digital per a que passe els diferents tràmits en cada departament.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí