Obri el tradicional Mercadet de Reis del Cabanyal amb 243 parades

660

El tradicional Mercadet de Reis que s'instal·la en els voltants del Mercat del Cabanyal, concretament en els carrers Marí Sirera, Mediterrani, Escalante i Just Vilar (des del carrer Marí Sirera fins al carrer Vicent Brull) obri demà dia 3 i estarà actiu fins al 6 de gener, tal com ha anunciat el regidor de Comerç i Mercats, Carlos Galiana.

El mercadet compta amb 243 llocs de venda i el seu horari d'obertura serà de 9:00 a 22:00 hores, a excepció del 5 de gener que serà de 09:00 a 05:00 hores.

Les mercaderies autoritzades per a la venda són, entre d’altres, articles relacionats amb el pessebre tradicional i els seus complements, decoració nadalenca com adorns, garlandes, centres de taula, veles, panderetes, dolços com el carbó dolç i altres llepolies pròpies del nadal, artesania, quadres, manualitats, articles lúdics infantils i bijuteria i complements de moda.

El regidor Galiana ha dit que “un any més, milers de valencians i valencianes tornaran a passejar pels més de 250 llocs que albergarà el mercadet de Reis, on es podran trobar productes de tota mena, i per a tots els gustos. Bijuteria, roba, joguets, dolços típics, i una infinitat de detalls originals per aconseguir els millors regals de reis, mentre es disfruta del bon ambient que es respira en este barri mariner de València”.

Per a arribar al mercadet quan estiga en funcionament amb transport públic es pot fer ús dels autobusos 19 (Parada Avinguda Mediterrani amb carrer de la Reina); 81 (Parada a l'Estació del Cabanyal); 32 (Parada al Mercat del Cabanyal), així com dels tramvies 4 (Parada Doctor Lluch) i 6 (Parada Mediterrani).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.