Oberta la inscripció de la V Carrera X Muntanya Serra Perenxisa

599

El pròxim 17 de gener Torrent celebra la V Carrera X Muntanya Serra Perenxisa, La carrera eixirà del càmping La Piràmide i anirà per la falda de la cara sud de la serra. Puja per PR entre pins i després de dos baixades i pujades curtes arriba el cim de Perenxisa. Té un descens ràpid per camí i asfalt per a travessar la zona urbana. Continua el descens pel PR i per la senda que en forma d’onda ens fa arribar finalment al barranc de Gallego. Ascens per a remuntar la serra, uns metres asfaltats i per bon camí entrarem en la meta.

serra perenxisa

A les carreres de muntanya només s’hi pot participar si tens 18 anys, per això en esta ocasió, com a novetat, s'ha obert la participació a la categoria de cadets en la carrera de iniciació (de 15 a 17 anys) amb un preu especial de 5€ per tal de fomentar este  esport  entre la gent més jove. Esta es la quinta edició, i és una carrera que sense tindre massa quilòmetres, (com és habitual en les carreres de muntanya), no és gens fàcil, ja que és un terreny molt pedregós, un constant anar amunt i avall on no hi ha temps per a recuperar-se.

La carrera llarga començarà a les 9:00h amb 1.000m de desnivell en els 21 km de recorregut. Un 77% del recorregut és per sendes, la resta per pistes i asfalt. Inscripció: 15 euros.

La carrera curta començarà a les 10.00h amb 350m de desnivell en els seus 12 km. Un 73% del recorregut és per sendes, la resta es fa per pistes i asfalt. Inscripció: 12 euros. Inscripció per a cadets (15-17 anys): 5 euros

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.