Obert el termini d'inscripció per a participar al III Foios Little Fest

771

Des de de l'1 de maig fins a 31 de juliol del 2018 s'ha obert el termini d'inscripció per a participar en el Foios Little Fest 2018. Les dos edicions anteriors han sigut tot un èxit. Molts són els grups que s'han quedat a les portes de concursar durant les anteriors edicions i l'acollida per part del públic ha sigut enorme, per això, un any més l'Ajuntament de Foios continua promocionant a grups novells i “ajudant-los a què compartisquen la seua música amb el món”.

Durant les pròximes setmanes s'aniran revelant totes les novetats preparades per a enguany. “De moment, podem avançar que, igual que l'any passat, el #FLF2018 se celebrarà en dos dies, concretament els dies 29 i 30 de setembre de 2018”, assenyalen des de l'organització.

Com tots els anys, el grup guanyador participarà com a cap de cartell en el #FLF2019 i rebrà la gravació del concert editat i masterizado en estudi. La resta de grups participants rebran la gravació en àudio del concert per pistes. A més, tots els grups obtindran regals dels patrocinadors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.