Prop de 10.000 persones participen en la Nit de les Disfresses de les festes de Rafelbunyol

1069

Prop de 10.000 persones van participar ahir en la nit de disfresses, l'acte més multitudinari de les festes populars de Rafelbunyol que, de nou, ha transcorregut sense incidents greus gràcies al gran desplegament de Cossos i Forces de Seguretat que, coordinats per la Policia Local de Rafelbunyol, han treballat pel manteniment de l'ordre públic i la seguretat ciutadana, gràcies a la seua anticipació i reunions prèvies per a vetlar per una seguretat a l’altura de les circumstàncies.

Nit Disfresses Rafelbunyol 2018El dispositiu especial de seguretat, dut a terme conjuntament per la Policia Local i la Guàrdia Civil –i en el qual també han participat la Policia adscrita a la Generalitat, Protecció Civil i Personal Sanitari– ha funcionat al 100%.

La coordinació del dispositiu de seguretat, el de tràfic i el sanitari ha garantit la integritat física dels participants conjugant el divertiment i la circulació de vehicles i vianants amb tranquil·litat fent d'aquesta jornada una gran nit de disfresses marcada per la diversió.

El coordinador del dispositiu, EL Cap de la Policia Local de Rafelbunyol, Santiago Salvador, ha afirmat que "el dispositiu de seguretat ha tornat a ser un èxit, sent la majoria dels casos atesos qüestions de seguretat ciutadana solucionades amb celeritat".

La nit s'ha saldat amb 12 confiscacions,1 detingut, 18 assistències mèdiques, la gran majoria per intoxicacions etíliques, més de 40 intervencions policials i algunes baralles aïllades frenades amb rapidesa pel dispositiu de seguretat. A més de 43 persones identificades, 30 vehicles identificats i 495 persones sense tiquet FGV.

Aquest any, com el passat, s'havia redoblat la seguretat en l'accés dels vehicles a les zones més concorregudes evitant el trànsit a aquestes.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.