Naix amb el nou any l’Ateneu d’Aldaia

570

Després de mesos de feina intensa i d’un gran nombre de reunions preparatòries, l’any 2009 s’enceta a Aldaia amb el naixement de l’Ateneu d’Aldaia, un espai a l’abast de tots els col•lectius, associacions, moviments socials i persones en general que treballen i lluiten “per canviar la nostra realitat més immediata a través dels mitjans més propers: l’assemblearisme i la presència al carrer”.

L’Ateneu d’Aldaia ha de ser un espai físic de trobada entre persones mogudes per diferents inquietuds, ja siga des d’un plànol nacional, social, ecològic o sexual. La suma de totes les sensibilitats i la creació d’una casa comuna per totes aquestes reivindicacions és l’objectiu que es proposa aquest espai sense ànim de lucre i al marge de les institucions tant locals com nacionals.

L’Ateneu d’Aldaia es troba situat al carrer Adolf Sáez d’aquesta localitat de l’Horta, al número 21. Els interessats i les interessades en participar activament en aquest espai -siga quina siga la seua aportació- poden posar-se en contacte amb a través de l’adreça electrònica lateneudaldaia@gmail.com o passant-se directament pel local.

En breu, s’anunciaran els primers actes que tindran lloc a l’Ateneu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.