Música, gastronomia i compres plenaràn Massamagrell en motiu de la seua primera fira de comerç

0
161

El pròxim cap de setmana del 16 al 18 de setembre tindrà lloc la 1ª Fira del Comerç de Massamagrell. Un acte on es podrà disfrutar del comerç local, la nostra música i moltes més activitats dirigides tant a adults com a xiquets.

Massamagrell. Volta en carro 2

El lloc elegit per a este esdeveniment és la Plaça Martinez Beneyto on es podrà escoltar música i divertir-se amb les atraccions infantils i el “primer Esmorzar Popular Comercial”.  El preu del ticket és de 1 euro. A més a més, després de la inauguració es repartirà orxata gratuïta a tots els visitants.

La Fira ha sigut organitzada per l’Associació de Comerciants de Massamagrell juntament amb l’Ajuntament del municipi.

“La nostra intenció, des de la Regidoria, és donar a conèixer el comerç de Massamagrell i realitzar activitats que posen de manifest l’existència al nostre poble d’un comerç de qualitat i proper”, segons ha senyalat la regidora de Comerç Sabrina León.

Segons l’alcalde, Paco Gómez, “volem que el comerç a Massamagrell ocupe el lloc que es mereix com a primera opció de compra dels nostres veïns”.

Així mateix des de l’Associació de Comerciants han convidat a que “tots i totes participen de la festa. Hem preparat aquesta fira amb molt il·lusió i treball, esperem que hi haja una gran assistència”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here