Museros no aconseguiex que el CEIP Blasco Ibáñez entre de moment a la llista d’actuacions d’Educació

2038

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, el regidor d’Educació, Víctor Xercavins, i el regidor d’Infraestructures, Vicent Pérez, es van reunir amb el secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, per a plantejar-li la necessitat de la unificació i ampliació del CEIP Blasco Ibáñez.

Museros visita al conseller de Educación para hablar del CEIP Blasco Ibáñez

La reunió es va demanar després de comprovar que el centre de Museros no figurava en la llista d’actuacions confirmades i previstes per als pròxims tres anys. Soler va afirmar que el fet que un col•legi no figure en la llista feta pública “no vol dir que no puga incorporar-se posteriorment, després d’estudiades detalladament les necessitats”.

Soler explica a l’alcaldessa i als regidors de Museros que els centres de la llista són els que, d’acord amb els tècnics i els criteris de Conselleria, necessitaven actuacions i intervencions urgents.

Civera, Xercavins i Pérez trasllada la situació real del CEIP Blasco Ibáñez: la segregació física que pateix amb els problemes que comporta (germans en dos centres, menjador, coordinació docent…) i les instal·lacions obsoletes que té i que necessiten constants intervencions per part de l'ajuntament.

L’alcaldessa de Museros va arrancar al secretari autonòmic d’Educació el compromís per a visitar durant el mes d’abril les instal·lacions educatives de Museros perquè comprove de primera mà la realitat del CEIP Blasco Ibáñez.

“Per la nostra part”, segons Civera, “continuarem treballant perquè el projecte d’ampliació i unificació del col•legi Blasco Ibáñez no caiga en sac foradat i reivindicarem amb tota la força que s’afronte esta intervenció”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.