Móvils municipals per a descarregar partits de fútbol o enviar 800 SMS l’ultim dia de campanya electoral

1
84

El Bloc exigix a l’alcalde de Massamgrell que pose fi a l’ús indegut dels telèfons mòbils tras confirmar el seu ús en festius o per a descarregar partits de fútbol o per enviar més de 800 missatges de text l’últim dia de la campanya de les eleccions locals i autonòmiques
El regidor del Bloc Coalició Compromís, Pep Galarza, va denunciar en el Ple celebrat a l’Ajuntament de Massamagrell la utilització indeguda dels telèfons mòbils que cedix la corporació als regidors de l’equip de govern.

Segons afirma Galarza, cridades a familiars i a amics a qualsevol hora i amb més freqüència per les nits (50 minuts) i els cap de setmana, cridades a telèfons amb prefix 901 o 902 (30 €), utilització del telèfon mòbil des de l’estranger en els seus viatges particulars (en una setmana 100€), descàrrega de dades des de mobile tv i gol tv (100€) son algo habitual.

També Galarza denuncia l’ús partidista dels telèfons ja que s’enviaren des d’unmateix terminal més de 800 missatges de text (105 €) entre l’últim dia de la campanya de les eleccions locals i autonòmiques, el de reflexió i el mateix dia de les eleccions.

1 Comentario

  1. […] Tres años después de la denuncia formulada por la oposición sobre el uso indebido de los teléfon… Ayuntamiento de Massamagrell, la comisión extraordinaria solicitada para preguntar por los más de 360 euros gastados en las plataformas Gol Tv, Digital + Móvil y Mobile Tv; por los 1.410 SMS enviados las navidades de 2011 o los 1.879 SMS enviados en mayo de 2011, en plena campaña electoral, se ha cerrado con la explicación del PP de Massamagrell de que “el concejal Enrique Sanicobaldo ya no forma parte de este ayuntamiento”. […]

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.