Arranca la X Mostra de Teatre contra el Càncer a Alboraia

746

La Mostra de Teatre contra el càncer torna al Teatre Agrícola d'Alboraia en la seua desena edició amb tres propostes d'oci amb componen solidari. D'aquesta manera, els veïns del municipi podran participar a través d'aquesta iniciativa solidària, fruit de l'esforç entre l'Ajuntament d'Alboraia i la Junta Local Contra el Càncer de la localitat, contra la coneguda malaltia.

L'Alqueria de l'Horta serà l'encarregada d'obrir la X Mostra de Teatre Local contra el Càncer aquest mateix divendres, 26 de gener, a les 20.30 hores. Ho faran amb dos representacions en valencià dirigides a un públic adult: Als bous de Castellò, basada en un fet real que va ocórrer en aquesta localitat en una correguda de la Magdalena de 1919 en una fonda, i Quico sentències, una comèdia d'un acte.

La comèdia i l'humor continuen caracteritzant enguany l'esdeveniment amb les jornades restants. El dissabte, 3 de febrer, tots els veïns que tinguen més de 10 anys podran gaudir a les 18.30 hores de la comèdia musical Desperta Yorick, de T. Teatre Actúa, una obra en castellà que tracta sobre la recerca dels germans Bottom per a fer-se un nom en l'escena teatral en una Londres que admirava a William Shakespeare.

Finalment, el dissabte, 10 de febrer, Grita Teatro ens portarà a Nova York en una comèdia ambientada en els anys de la prohibició, on un escriptor intentarà estrenar a Broadway la seua última obra de teatre.

Les entrades, que consten d'un donatiu de 5 euros, poden ser adquirides a la Casa de la Cultura José Peris Aragó, en el lloc de Laura Giner al Mercat Municipal, a l'Estanc de la plaça de la Constitució i a través dels membres de la Junta Local Contra el Càncer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.