Morera dóna suport al col•lectiu de Bonrepòs i Mirambell després d’un incident homòfob protagonitzat per el regidor del PP

0
76

El secretari general del BLOC i síndic de Compromís, Enric Morera, s’ha reunit amb el col•lectiu local del partit a Bonrepòs i Mirambell després dels atacs i calúmnies rebudes per la regidora, Maria Josep Amigó, i el conjunt del col•lectiu per part del Partit Popular després d’un incident homòfob protagonitzat per un regidor popular de la població.
Morera ha titllat l’actitud del PP de Bonrepòs i Mirambell d’”intolerable. Un regidor de l’equip de govern no pot amenaçar i insultar un veí per la seua condició sexual i després tractar de culpar dels fets el col•lectiu local del BLOC-Compromís inventant-se calúmnies i injúries. El PP demostra amb aquesta actitud el seu nerviosisme per la bona feina que fa la regidora, Maria Josep Amigó, i els companys i companyes del col•lectiu local”.

Tant Enric Morera com el secretari comarcal del BLOC a l’Horta Nord, Francesc Pastor, han evidenciat el seu ple suport als i les militants i simpatitzants de Bonrepòs i Mirambell davant dels greus atacs que estan rebent i han encoratjat Amigó i la resta del col•lectiu a seguir endavant amb la seua feina.

El passat dimecres es va celebrar un ple extraordinari de l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell on el BLOC-Compromís va demanar la reprovació del regidor popular per la seua actitud homòfoba i violenta envers un veí del poble. La moció va ser rebutjada amb els vots en contra del PP i els vots a favor de PSPV-PSOE i BLOC-Compromís. Entre el públic hi havia el diputat de Compromís Fran Ferri.

Els atacs del PP al col•lectiu local van començar després d’un incident homòfob per part d’un regidor popular, que va insultar i amenaçar un veí del poble, familiar de la regidora del BLOC-Compromís, per la seua orientació sexual.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.