Morera demanarà a Font de Mora explicacions per negar l’apertura d’una línea en valencià al col·legi Sant Cristofor Martir

332

El Bloc portarà a les Corts la denegació per part de la Conselleria d’Educació d’una línea en valencià per al Col•legi Sant Cristòfor Màrtir de Picassent, segons confirma al Bloc de Picassent Enric Morera, secretari general del BLOC i portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Compromís.
La pregunta al conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, te por finalitat coneixer el motiu per el que s’ha denegat el dret del centre a complir una decisió del Consell Escolar i del Claustre del Professorat per iniciar una línia d’Ensenyament en Valencià a la població.

Amb motiu d’este succés, el regidor del partit a Picassent, Artur Hernández, ha mantingut una reunió amb el Director Pedagògic del Centre, Francesc Fons, i el titular del Col•legi Sant Cristòfor Màrtir, Vicent Cardona. Tras la reunió, el Bloc vol mostrar la seua indignació per la denegació de Conselleria, cosa que qualifica de “intolerant, però que s’emmarca dins de la pèssima política educativa del Consell”.

“Des del BLOC anem a fer tot el possible per donar suport al centre, però el que és més important per a donar suport a les 25 famílies que han volgut acollir-se al seu dret a matricular als seus fills en nostra llengua. Per això, realitzarem totes les iniciatives possibles per a lluitar contra esta decisió discriminatòria i injustificada de la Conselleria d’Educació”, segons Hernández.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.