Mònica Oltra i Enric Morera presentaran divendres a Meliana els candidats de Compromís a l’Horta Nord

426

Divendres a Meliana, en un acte a la plaça Major, a les 19.30 hores, Compromís presentarà els candidats i les candidates a les alcaldies de l’Horta Nord. Serà un acte comarcal que comptarà amb la presència de Mònica Oltra, candidata a la Presidència de la Generalitat; Enric Morera, cap de llista a les Corts per la circumscripció de València; i Josep Riera, candidat a l’alcaldia de Meliana, qui intervindrà en nom de la resta de candidats i candidates a les alcaldies.

Com remarca Sara Gómez, portaveu de Compromís de l’Horta Nord, “serà un acte important, ja que Compromís en estes eleccions ens presentarem a tota la comarca amb candidatures molt potents, amb un projecte municipal i comarcal per a afavorir el canvi polític valencià i amb una cultura política per a un nou temps basada en el diàleg, l’acord, la participació i la transparència, valors que seran fonamentals per a conformar els nous ajuntaments després de les eleccions de maig”.

Compromís aprofitarà la presència d’Oltra i Morera a la comarca per a traslladar-los alguns dels temes centrals que afecten a l’Horta Nord com ara la viabilitat econòmica i la protecció de l’horta, les infraestructures i la mobilitat per la comarca, la problemàtica de la desocupació o la situació de servicis bàsics com ara l’educació, la salut o la dependència.

A més, s’aprofitarà la jornada per a inaugurar la seu comarcal, ubicada al carrer Ausiàs March, 11 de Meliana, on se celebrarà un sopar per a militants i simpatitzants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.