Mònica Oltra assistirà a la la presentació de Compromís per Alaquàs

0
146

oltra y barberà en alaquàsCompromís per Alaquàs presentarà la seua candidatura a les pròximes eleccions municipals el divendres 13 de març, a les 20 hores, en l’Ateneu Cultural i Esportiu. En l’acte es comptarà amb la presència de la candidata a la Presidència de la Generalitat i actual diputada a les Corts per Compromís, Mònica Oltra.

La candidatura de Compromís per Alaquàs està encapçalada per Consol Barberà, actual portaveu del col·lectiu local, que va guanyar les primàries locals el passat 31 de gener. Els primers llocs de la llista, seguint també els resultats del procés de primàries, són, per ordre, Vicent Montalt (professor de Secundària), Violeta Garcia (monitora de discapacitats), Bru Pons (enginyer tècnic agrícola), Carmen Sevilla (ambientòloga) i Vicent Palop (enginyer).

La resta de la llista s’ha anat completant i va ser aprovat el passat dilluns 9 en l’assamblea del col·lectiu. Aquesta llista serà ratificada el proper 28 de març en el Consell General de Compromís que ja ha sigut convocat a tal efecte.

90s LoveU

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.