Moncada instal·larà pròximament una estació de recàrrega de vehicles elèctrics

868

L’Ajuntament de Moncada instal·larà pròximament una estació de recàrrega de vehicles elèctrics. L’estació s’ubicarà al pàrquing situat al costat de les dependències municipals, i serà públic i obert a qualsevol usuari de vehicles elèctrics, tant veïns com persones d’altres municipis.

El nou punt de recàrrega permetrà la recàrrega simultània i semi-ràpida de dos vehicles. S’estima que donarà servei a una població global d’uns 150.000 habitants, prenent com a referència un radi de 5 km.

El projecte està subvencionat per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), amb un pressupost total de 14.999 euros.

L’alcaldessa de Moncada, Amparto Orts, ha explicat que un vehicle elèctric emet menys de la tercera part de CO2 que un cotxe amb combustible Dièsel, per la qual cosa “és important apostar per este tipus d’energia per part de les institucions públiques, a fi de mantenir ferm el nostre compromís de protecció cap al medi ambient”.

Orts ha afegit que es tracta “d’una demanda dels nostres veïns i veïnes, que cada vegada més opten per este tipus de vehicle, posant la seua mirada en el futur i sent conscients de la importància de disminuir l’impacte energètic sobre el nostre entorn”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.