Els veïns de Moncada demanen la millora de la parc de la Mediterrània i de la conexió con Masies

914

L’Ajuntament de Moncada, durant la fira de Santa Bàrbara, va recollir les impressions dels veïns i veïnes de la localitat per a realitzar un mapatge col·lectiu on s’assenyalaren les propostes i queixes de la ciutadania al llarg del terme municipal.

moncada-participacio-ciudadana-santa-barbara

Una de les principals reivindicacions aportades per la gent va versar sobre la necessitat de millorar el parc de la Mediterrània, amb l’augment dels elements de joc infantil. L’optimització de l’enllumenat en este i altres punts de la localitat, així com la demanada dels veïns i veïnes dels barris de Benagéber i de Masies per a millorar la connexió amb el nucli de Moncada foren altres de les propostes recollides durant la jornada.

La setmana que ve es continuaran realitzant tallers sectorials amb les associacions de veïns, amb els comerciants i amb l’Ateneu de Montcada. Hi ha altres activitats programades per a principi d’any, com un passeig amb perspectiva de gènere per al col·lectiu de dones o reunions amb sectors específics com les persones amb diversitat funcional. Està previst que el procés de participació engegat per l’Ajuntament s’allargue fins a juny, quan s’exposaran públicament les conclusions i recomanacions d’actuació municipal.

A través d’aquesta iniciativa la regidoria de Participació pretén reflexionar sobre cap a on vol caminar el municipi a llarg termini dins dels paràmetres del desenvolupament sostenible. Amb l'objecte d'avaluar el procés, s'ha creat una Comissió de Seguiment conformada per representants municipals i membres del teixit associatiu.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.