Moncada calfa motors per a les festes 2016

0
6 lecturas

Moncada ha anunciat el seu programa per a les festes 2016 amb diferents activitats dirigides a tots els veïns del municipi i visitants.

Moncada-fiestas-nit-embotit

Aquest any, les festes començaran el dissabte al matí amb un torneig de 24 hores de futbol sala al pavelló Badia organitzat per Futbol Sala Amics de Moncada amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal. A més, el dia es completarà amb el concurs de Coloms Esportius Joves Promeses a l'ermita de santa Bàrbara. L'activitat física també serà protagonista a la jornada següent amb Trofeu Social de Natació a la piscina Badia y La volta a peu.

Per altra part, la gastronomia ha sigut l'elegida per a obrir la setmana amb la Inauguració dels Xiringuitos a l'avinguda de la Mediterrània i la Inauguració de la I fira gastronòmica a l'Espai Multiusos de l'avinguda Ferran el Catòlic. També, es presentarà a la Regina i la seua cort d'honor 2016 acompanyades per la banda del Centre Artístic Musical de Moncada i la coral de Moncada a la plaça de Sant Jaume. Un acte seguit per l'espectacle Hollywood, el musical que donarà pas als correfocs.

Així mateix, se celebraran esdeveniments com el XXII Festival De Tir i Arrossegament, la inauguració del Mercat Medieval, l'Acte De Reconeixement a Esportistes i Entitats Esportives Locals Destacats l'any 2016, el Sopar Popular a la Fresca amb l'actuació de l'orquestra Valencia, el Moon-K Rock, el concurs de Pardalets Del Camp, la Volta Popular en Bici, el XXII Festival De Tir i Arrossegament o la IX Fira De La Salut, entre altres.

A més, per als petits hi hauran activitats com el Taller de Papallones a l'avinguda de la Mediterrània, la Cavalcada de l'Alegria acompanyada per l'espectacle Megànimals, cine per a tots o la Vesprada Infantil que comptarà amb tallers de pintacares i globoflèxia a l'avinguda de la Mediterrània.

També el temps de festa i rises ha sigut ocupat amb la macro disco Cocoloco a la plaça de Sant Jaume, l'obra de teatre Apadrina a un valencià a càrrec de l'actor Ferran Gadea al Centre Cultural Blasco Ibàñez, les nits de monòlegs, els musicals, la màgia o els sopars saludables per a joves.

Tota una sèrie d'actes que es complementaran amb les celebracions religioses en honor a la Mare dels Desemparats com són misses, ofrenes i processions. Així mateix, hi haurà una programació pels actes taurins que protagonitzaran ramaderies com la de D. Vicente Benavent De Quatretonda, F. Machancoses De Cheste, La Paloma De Xaló i la Dehesa Campo Bravo De Moncada.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí