Moncada executa les accions proposades per la ciutadania en el procés de participació

553

L’Ajuntament de Moncada, a través de les regidories de Participació i Serveis Municipals, ha executat bona part de les propostes ciutadanes recollides durant el procés de participació desenvolupat l’any 2017 i ha programat altres actuacions per a este exercici, donant resposta a les necessitats plantejades pel veïnat per a millorar les infraestructures de la ciutat.

“Des de la brigada municipal hem centrat els esforços en atendre les iniciatives recollides, encara que algunes són inviables per no ser competència municipal i altres dels suggeriments, directament, ja estaven executats”, ha manifestat Vicent Conejero, regidor de Serveis Municipals.

Entre les principals actuacions executades destaca la millora de l’enllumenat, l’accessibilitat, l’asfaltatge de vials i el manteniment de les zones d’esbarjo. Altres reivindicacions ciutadanes, com ara l’ampliació del cementeri, la instal·lació de nous elements de mobiliari urbà, l’ampliació de voreres o la millora de la xarxa de sanejament també han estat ateses.

D’altra banda, s’està treballant en la redacció de l’ordenança que regule el funcionament dels horts urbans i s’estan desenvolupant campanyes de conscienciació ciutadana al voltant de la recollida dels excrements dels animals i dels serveis de recollida de mobles i fem.

El regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Moncada, Manolo García, ha explicat que durant els últims mesos “ens hem centrat en materialitzar les propostes veïnals que hem recollit fins ara, i que a poc a poc anirem comunicant a tots els agents implicats”.

Garcia també ha manifestat que el departament que encapçala està “reactivant els processos de participació ciutadana amb l’elaboració dels pressupostos participatius 2018 perquè el veïnat puga decidir, amb criteris poblacionals segons els diferents sectors de la ciutat, quines són les prioritats alhora d’invertir els fons”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.