Milers de persones ballen i canten amb el ‘triunfito’ Guillermo Martín

271

El cantant valencià Guillermo Martín va actuar a Aldaia dins de la programació de festes del municipi. En un concert d’una hora de duració, milers de veïns ballaren i cantaren amb el ‘triunfito’. A l’event musical, en primera fila, els Clavaris del Crist, les dones i fills i un públic molt entregat.
Més de 1.000 persones van cantar i ballar amb músiques de totes les èpoques, estils i de molts artistes del panorama nacional i internacional. L’acte va contar amb la presència del regidor de Serveis Socials i Comunicació, José Luis Montesinos, i dels pares i germana de l’artista, als que va dedicar una cançó.

Abans d’aconseguir la fama i la seua carrera professional, Guillermo Martin formava part d’una banda musical, entre els membres es trobava un aldaier, José Luis Guerrero, qui ahir va tindre el seu minut de glòria sobre l’escenari. Un concert que va contar amb la participació del públic, entre elles, Maria Comes filla d’un dels Clavaris del Crist.

Guillermo Martín és el líder de la banda G Punto, formada per Jose Maria Barea, Vicent Barea i Gumer García. Guille és conegut per la seua participació als càstings d’Operació Triomf 4 en 2005 on finalitzar el concurs sent un dels finalistes del programa. Després d’abandonar l’Acadèmia, va gravar el disc de Musicals al costat d’altres concursants de la seua mateixa edició i aqueix mateix estiu es van anar de gira per tota Espanya. Quan va finalitzar, va participar en una sèrie de ficció de Canal 9 i ja en 2006, al costat de la seua companya Lidia Reyes posa veu en l’espectacle ‘Peter Pan on Ice’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.