Miguel Ángel Bonilla Sánchez, guanyador del cartell de Moros i Cristians de Torrent 2016

1114

La Federació de Moros i Cristians de Torrent va presentar divendres el cartell guanyador de les festes patronals de 2016 en el Restaurant del Club Santa Apol·lònia, així com els guanyadors del concurs de dibuix infantil de festes.

Miguel Ángel Bonilla Sánchez,  guanyador del cartell de Moros i Cristians de Torrent 2016

Enguany, el cartell guanyador ha sigut dissenyat i realitzat per Miguel Ángel Bonilla Sánchez, natural d’Agullent, presentat amb el nom Guardians de la festa. El motiu central de la imatge és la Torre, monument emblemàtic i representatiu del nostre municipi, de la qual ixen els rostres d’un moro i un cristià. No falten al cartell els símbols dels moros i cristians: la creu i la lluna.

El jurat encarregat de triar el cartell guanyador el formaven el regidor de Festes, Alfred Costa; el president de la FMTC, Daniel Català;  José Serer, José María Martínez i Raül Mil, tres dels quatre càrrecs festers actuals, i tres llicenciades expertes en Belles Arts: Amparo Simó Muñoz, Vanessa Costa Durante i Rebeca Plana Perpinyà. El jurat va escollir el cartell de Miguel Ángel Bonilla però hi destacà la dificultat de decidir el cartell guanyador per la gran qualitat tècnica i artística de tots els que s’hi havien presentat.

En acabant, es nomenaren també els guanyadors del concurs de dibuix de festes, que foren els següents:

  • Categoria 1a (de 6 a 9 anys): Daniel Gadea Vilar, alumne del col·legi Santa Teresa de Jesús.
  • Categoria 2a (de 10 a 13 anys): Celia Simó Pérez, alumna del col·legi Santa Teresa de Jesús.
  • Categoria 3a (de 14 a 16 anys): Cristina Durán Gordillo, alumna del col·legi Montesión.

En la categoria especial s’hi premià la participació de tots els alumnes participants.

La Federació de Moros i Cristians de Torrent entregarà els premis el dissabte 18 de juny durant la celebració de la festa de Sant Joan.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.