Mig centenar de comerços de Silla reben el distintiu ‘Green Commerce’ per la seua labor pel medi ambient

366

green commerce 4La directora general de Comerç de la Generalitat, Silvia Ordiñaga, i l’alcalde de Silla, Serafín Simeón, han fet lliurament dels distintius Green Commerce als 50 comerços de Silla que han aconseguit aquesta acreditació. L’acte va tindre lloc el dia 28, a les 14.00 hores, a la Venta de Sant Roc.

L’Ajuntament de Silla es va adherir a aquest projecte europeu liderat per la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació el 22 d’octubre de 2012.

El distintiu Green Commerce acredita el compromís del comerç amb el medi ambient i té com objectius reduir el consum energètic i la producció de residus amb tècniques senzilles al comerç, promoure la responsabilitat medioambiental en el sector comercial, reduir l’impacte ambiental del comerç, estimular la innovació en temes mediambientals en el comerç i sensibilitzar els consumidors sobre hàbits de compra més respectuosos amb el medi ambient.

Els comerços que han obtingut el distintiu són: Passarel·la, Centre Òptic Silla, Farmàcia Borrachina, Decoraciones Gopi, Papeltec, Kiosc Lluna, Frutas Ramírez, Muebles Intermobel, Rewenta, Carnisseria José Serrador, Electrodomèstics Estornell, Floristeria Azahar, Rellotgeria Zaragoza, Ferreteria Cabanes, Casa Figuerola, Farmàcia del Port, Dogo, Ismarte, Maria Espuig, Quiosc Cassandra, Joieria Grecia, Perfumarte Silla, Natur House, Deportes Faubel, Rellotgeria Isabel Senón, Carnisseria Roberto Zaragoza, Antonio Aranda Fernández, Josep Amigó Carbonell, Frutas Madrid, Coninos, Óptica Médica, Regals Bambú, Marroquineria Maria Victoria, Bressol de la Flor, Imprimax, Manjinder Singh, Interzoo, Ferreteria Morera, Farmàcia Solanes, Comercial Guillem, Relojeria bisuteria outlet V. Cubells, Te Oigo 2008, SL, Boutique Susy, Joies Anabel Machancoses, Farmàcia Costa, Rubio Home.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.