Més que un mitjà

3116

Des dels seus primers anys de vida, i una vegada consolidat, Hortanoticias ha apostat per desenvolupar tot un seguit d'events de diferent tipus amb els que poder interactuar amb els seus lectors i fer comunitat. Tot i la seua vocació 2.0, el mitjà digital decà de l'Horta ha volgut mantenir una estreta relació amb els seus lectors i, també, amb les seus fonts d'informació i amb els protagonistes de les notícies.

Activitats culturals i socials que han permès 'desvirtualitzar' a molta de la gent que ha estat al costat d'Hortanoticias des dels seus inicis. Amb la promoció de la cultura i el reconeixement dels veïns de l'Horta i dels seus èxits com a objectiu, Hortanoticias ha organitzat en aquests anys des d'un certamen de cinema fins un concurs de relats 'mínims' a través de Twitter.

Compromesos amb la cultura

Hortanoticias va ser coorganitzador al 2013 del primer certamen de cinema 'Alboraia en Curt' amb èxit de públic i participants. Des del 2014, organitza cada any pel Dia de Llibre el certamen de 'microliteratura' a través de Twitter #TuitrelatoHN, un concurs que l'any que ve arribarà a la seua cinquena edició i on cada any els participants es compten per centenars. A més, va participar a la iniciativa 'Libro vuela libre' per alliberar llibres pel món.

Altre dels compromisos d'Hortanoticias és posar el valor el treball, l'esforç, els èxits i les singularitats de la gent de la comarca de l'Horta. Amb aquest fi, va lliurar durant quatre edicions el premi 'Personatge de l'any' que van rebre, entre d'altres, l'escultor de Mislata Miquel Navarro; l'esportista paralímpic de Moncada David Casinos; l'atleta de Burjassot Enrique González; el regidor de Bonrepòs i Mirambell Jesús Raga i la piloto de Manises Elena Rosell.

D'altra banda, Hortanoticias, conscient que les xarxes socials són un dels pilars del seu èxit, va decidir crear un event on poder 'desvirtualitzar' als seguidors i on les xarxes socials foren el fil conductor per a conéixer gent rellevant de la comarca de l'Horta mentres comparteixen anècdotes i coneixements sobre el món a les xarxes.

Així va nàixer Hortatuits, un esdeveniment que aquest mes de novembre farà la seua sisena edició al municipi de Torrent, per primera vegada, i que cada any reuneix a tuiters de diferents àmbits amb el públic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.