Més d’una vintena de col•lectius participen en la Jornada d’Associacionisme d’Alaquàs

0 lecturas

L’Ajuntament d’Alaquàs ha organitzat una Jornada d’Associacionisme que tindrà lloc el dissabte 13 de juny per tal de conèixer de primera mà l’actual situació dels col•lectius d’Alaquàs i treballar amb els seus voluntaris per tal de plantejar propostes de futur que donen resposta a les seues necessitats.

Fins el moment, han estat inscrits representants de més d’una vintena d’associacions culturals, festives, socials, juvenils, veïnals i de cooperació internacional.

L’obertura oficial de la jornada tindrà lloc a les 10:15 hores amb una ponència a càrrec del director del Centre de Recursos Associatius de la Fundació Horta Sud, Julio Huerta. En la conferència, s’analitzarà la situació de l’associacionisme a la comarca i es parlarà especialment del cas d’Alaquàs.

A continuació es realitzarà una dinàmica de grup en la que totes les persones participants posaran en comú les debilitats i fortaleses del moviment associatiu actual i plantejaran les necessitats que en tenen. Entre tots s’elaboraran propostes de futur que seran plantejades en les conclusions de la jornada que finalitzarà a les 13.00 hores del migdia.

El treball realitzat per les associacions d’Alaquàs en aquesta Jornada s’exposarà públicament i es treballarà en un fòrum que l’Ajuntament d’Alaquàs té previst realitzar després de l’estiu.

Alaquàs és una de les poblacions de la comarca amb un dels teixits associatius més rics. Associacions culturals, festives, socials, veïnals, de cooperació, juvenils, musicals... organitzen habitualment activitats de tot tipus i participen a sovint en la programació diversa que organitza l’Ajuntament d’Alaquàs per tal de promoure la participació ciutadana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí