Més d’una cinquantena de jugadors d’entre els 4 i 13 anys partticiparan en el I campus Juan Sánchez

0
82
Bankia

L’Escola de Futbol d’Aldaia ha preparat per a aquest estiu una atractiva proposta que ha dissenyat i impulsat conjuntament entre el seu cós tècnic i l’ex futbolista del Valencia CF, l’aldaier Juan Sánchez. A més, compta amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Aldaia que cedirà les instal•lacions del Poliesportiu Municipal per al desenvolupament d’aquest interessant projecte lúdic, formatiu i, sobretot, esportiu.
L’objectiu d’aquest campus no és únicament ensenyar a jugar al futbol, també es vol incidir en la transmissió dels valors socials que deu seguir l’educació del xiquet, que els aspectes com l’esforç, treball i companyerisme tinguen un protagonisme en les jornades estiuenques programades. Entre elles, hi haurà excursions als estadis de Mestalla i del Madrigal, banys en la piscina lúdica d’estiu d’Aldaia, tàctiques futbolístiques, entrenaments de porters, cursos d’anglès o reforç acadèmic de qualsevol assignatura.

Però sobretot, les joves promeses del baló, rebran un contacte directe amb un gran del futbol, l’aldaier Juan Sánchez, ja que aquesta innovadora iniciativa esportiva a Aldaia naix de la seua inquietud i de la seua il•lusió junt al club de futbol local per continuar formant als xiquets/es a través de l’esport. A més, gràcies a la important col•laboració del consistori van a poder contar amb les instal•lacions del Poliesportiu Municipal d’Aldaia per al desenvolupament del Campus d’Estiu que començarà proper 1 de juliol i s’allargarà fins l’últim dia del mes, el 30 de juliol en horari de 9 a 14 de la vesprada.

Cal destacar que, una vegada tancada la inscripció, s’han superat les expectatives amb més d’una cinquantena de jugadors inscrits d’entre els 4 i 13 anys amb qui hi haurà també un servei de guarderia de 7 a 9 del mati i de 14 a 15 hores per afavorir la conciliació laboral dels pares i mares. Oci i temps lliure per enriquir l’entreteniment dels més menuts de la casa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here