Més d’un centenar d’alumnes matriculats en l’Escola de Persones Adultes de Bonrepòs i Mirambell

2141

L’Escola de Persones Adultes (EPA) de Bonrepòs i Mirambell comença el curs amb rècord d’alumnes matriculats en les diferents matèries que s’oferten per al curs 2017-2018: Graduat Escolar, valencià i castellà per a persones nouvingudes, informàtica, anglès i preparació de valencià per a les proves de la JQCV.

La novetat enguany és l’Escola de Majors destinada a persones de més de 65 anys que tinguen ganes d’aprendre com utilitzar els ordinadors, els mòbils, practicar el càlcul mental i fer manualitats.

«També estem d’enhorabona perquè l’EPA de Bonrepòs i Mirambell ha sigut reconeguda per la Conselleria d’Educació com una extensió de l’EPA de Godella, fet que permetrà reduir els costos en professorat i millorar l’equipament de les aules» explica Rosella Antolí, alcaldessa i regidora d’Educació.

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha millorat les instal·lacions on s’imparteixen les classes equipant-les amb nous ordinadors, projector i pantalla en l’aula que no en tenia i millorant la retolació exterior. La matrícula segueix oberta fins a completar grups.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.