Més de 500 ciclistes participen a la IV Bicimanifestació ‘A la mar en bici’

1
107

Massalfassar-bicimanifestacion-CompromisAmb la participació de més de 500 ciclistes, ha tingut lloc la IV Bicimanifestació “A la mar en bici”, organitzada pels col·lectius de l’Horta Nord de Compromís per reclamar un transport sostenible a la comarca i un accés en condicions des dels pobles del litoral a la mar.

La bicimanifestació, que ha partit a les 11 h de la Plaça de l’Església de Massalfassar, on havien arribat tres columnes de ciclistes (una d’Albuixech, una de Massamagrell i una altra de Museros) i a les quals s’han unit nombrosos ciclistes d’altres poblacions, ha transcorregut per la via de servei paral·lela a la CV-32 fins arribar a la rodona abans del pont que creua la V-21, on agents de trànsit han tallat la circulació perquè poguera passar la comitiva. En arribar a la mar, s’ha repartit entrepans i beguda entre els assistents i, atesa la calor que feia, moltes persones han aprofitat per fer un bany.

Després ha vingut l’hora dels parlaments. En primer lloc, Carles Fontestad, regidor de Compromís a Massalfassar, en representació de tots els càrrecs públics de la comarca, ha afirmat que “volem que els pobles de la franja litoral de l’Horta Nord estiguen comunicats, ben comunicats d’una manera sostenible, que ens permeta anar d’uns pobles a uns altres en bicicleta, ja que es troben a unes distàncies entre ells que ho permeten”.

Per altra banda, Juan Ponce, diputat a les Corts valencianes per Compromís, ha afirmat que “tant des dels col·lectius de Compromís de l’Horta Nord, com dels del Grup parlamentari de Compromís i des de totes les institucions

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.