Més de 400 persones al sopar homenatge de Compromís a Vicent Ahuir

554

meliana homenaje compromísDissabte passat, prop de 400 persones van participar del sopar d’estiu que el col•lectiu de Compromís a Meliana organitza sempre a l’inici del juliol. Enguany, amb el lema ‘31 anys, una trajectòria’, es va celebrar este període de treball del col•ectiu de Meliana des que es va fundar el 25 d’abril de 1983.

A més, va servir per a homenatjar el regidor i exalcalde de Meliana, Vicent Ahuir, fundador del col•lectiu i amb quasi 20 anys de treball a l’Ajuntament des que hi va accedir com a regidor l’any 1995. D’estos anys, sis va exercir com a alcalde en les legislatures 1999-2003 i 2003-2007.

Com va recordar Josep Riera, portaveu de Compromís, “Vicent representa la vocació de servici públic, sempre mirant pel bé comú, des de la constància, el treball, el compromís i la generositat, uns valors que hui, amb un notable desprestigi dels polítics, cal remarcar per a evidenciar que en política no tots som iguals”.

Entre les persones assistents, nombrosos veïns i veïnes de Meliana, però també amistats de Vicent Ahuir d’altres comarques, com ara de l’Horta Sud i la Ribera, i nombrosos companys i companyes del Bloc i de Compromís com ara el diputat autonòmic Enric Morera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.